BiboBlock

Een BiboBlock® valbeveiligingssysteem biedt een oplossing om op elk plat dak een veilige en comfortabele werkplek te creëren.

Het BiboBlock® valbeveiligingssysteem is een permanent systeem speciaal ontworpen voor platte daken waarbij de dakhuid niet doorboord mag worden.  De kern van het systeem is de BiboBlock® zelf, een betonnen tegel van 192 kilo met afmetingen van 900x900x110 mm, waarin een roestvrijstalen ring van 12 millimeter dik is geïntegreerd.

De BiboBlock® is uitgerust met vier rubberen tegeldragers en kan met of zonder bitumineuze plakzegels uitgerust worden om op het dakvlak worden geplaatst. 

Een Biboblock® worden afhankelijk van de dakbedekking permanent gemonteerd op de dakhuid dmv. een bitumenzegel of aangepaste 2-componentenlijm.  Een belangrijk voordeel is dat de dakbedekking en de onderconstructie niet doorboord hoeven te worden.

De BiboBlock® kan voor drie verschillende toepassingen ingezet worden nl. als individueel ankerpunt,  als verankeringspunt voor tijdelijke levenslijnen en uiteraard als anker ( vervanging levenslijnpaal ) om een permanente levenslijntraject te realiseren.  

ABS levenslijnsystemen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd om in combinatie met de Biboblock® ingezet te kunnen worden.  

Expert in valbeveiliging en werken op hoogte!

Wij zijn gecertificeerde dealer en installateur voor

Safety Solutions BV

Heidestraat 111
3581 Beringen

BTW: BE0541.490.028

Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden - Website door SomeSites Webdesign