ABS-Lock III-SEITL-65-ST

Hoofdartikelnummer: L3SEITL65ST

  • EN 795:2012, A + CEN/TS 16415:2017
  • Zijdelingse bevestiging met hoekplaat
  • Variable montage dankzij 2-gatssysteem
  • Incl. roestvrijstalen bevestigingsset

Een betrouwbare verankeringsvoorziening voor 3 personen: dat is de ABS-Lock III-Seitl-65 voor zijdelingse montage op staal. Hij is daarmee dus prima geschikt voor verschillende toepassingen in industriële werkomgevingen. Het roestvrij stalen ankerpunt (Ø 16mm) wordt bevestigd met een hoekplaat. Deze wordt geborgd door de onderconstructie, bijvoorbeeld door dragende stalen balken. Het benodigde bevestigingsmateriaal is bij levering inbegrepen.

De ABS-Lock III-Seitl-65 is belastbaar in alle richtingen en in verschillende varianten ook verkrijgbaar voor hout, beton. Als alternatief kunt u ook de ABS-Lock III-SEITL-SR gebruiken, die al voorzien is van een steunbuis, omdat de verankeringsvoorziening kan ook gebruikt worden als steunelement in overhead geïnstalleerde kabeltrajecten voor valbeveiliging.

Dankzij 2 verschillend gepositioneerde gaten op de hoekplaat van de ABS-Lock III-SEITL-65 kan het ankerpunt op verschillende afstanden ten opzichte van de onderconstructie gemonteerd worden.

ABS-Lock III-SEITL-65-ST

Foto van ankerpunt ABS-Lock III-SEITL-65 voor staalconstructies.

Heb je interesse in dit product?

Dit product kan niet via onze webshop besteld worden. Wil je dit product graag bestellen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Expert in valbeveiliging en werken op hoogte!

Wij zijn gecertificeerde dealer en installateur voor

Safety Solutions BV

Heidestraat 111
3581 Beringen

BTW: BE0541.490.028

Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden - Website door SomeSites Webdesign