ABS-Lock III-SEITL-65-H

Hoofdartikelnummer: L3SEITL65H

  • EN 795:2012, A + CEN/TS 16415:2017
  • Zijdelingse bevestiging met hoekplaat
  • Variabele montage dankzij 2-gats bevestiging
  • Voor dragende houtconstructies
  • Balk min. 100 x 120mm
  • Incl. roestvrijstalen bevestigingsset

De valbeveiliging ABS-Lock III-Seitl-65 beschermt tegen vallen dankzij de borging met 2 rvs bouten door de spanten. Het rvs aanlijnpunt heeft een hoekplaat voor zijdelingse montage en is gekeurd voor gelijktijdig gebruik door 3 personen.

De hoekplaat van de ABS-Lock III-SEITL-65 is voorzien van 2 gaten, zodat de 16 mm steun in verschillende afstanden ten opzichte van de onderconstructie kan worden aangebracht. Als alternatief kunt u ook de ABS-Lock III-SEITL-SR gebruiken, die al voorzien is van een steunbuis, omdat de verankeringsvoorziening kan ook gebruikt worden als steunelement in overhead geïnstalleerde kabeltrajecten voor valbeveiliging.

Bent u op zoek naar een valbeveiliging met hoekplaat voor een ondergrond uit ander materiaal? Bekijk dan de varianten voor beton of staal. Alle varianten van de ABS-Lock III-Seitl zijn vervaardigd van roestvrij staal en speciaal voor valbeveiligingssystemen als variant met reeds gemonteerde steunbuis verkrijgbaar.

ABS-Lock III-SEITL-65-H

Foto van een met een hoekplaat in de balk geschroefd aanlijnpunt.

Heb je interesse in dit product?

Dit product kan niet via onze webshop besteld worden. Wil je dit product graag bestellen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Expert in valbeveiliging en werken op hoogte!

Wij zijn gecertificeerde dealer en installateur voor

Safety Solutions BV

Heidestraat 111
3581 Beringen

BTW: BE0541.490.028

Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden - Website door SomeSites Webdesign