ABS-Lock III-SEITL-65-B

Hoofdartikelnummer: L3SEITL65B

  • EN 795:2012, A  + CEN/TS 16415:2017
  • Zijdelingse bevestiging met hoekplaat
  • Variable montage dankzij 2-gatssysteem
  • Beton ≥ C20/25
  • Aanbevolen toebehoren: samengestelde mortel WIT-VM-250
  • Incl. roestvrijstalen bevestigingsset

Het ankerpunt ABS-Lock III-SEITL-65 voor verlijming in beton heeft een hoekplaat voor zijdelingse montage. De 2 ankerstangen worden met onze samengestelde mortel WIT-VM-250 (ZU-1000) bevestigd in de constructie. Het aanlijnpunt beveiligt bij juiste montage maximaal 3 medewerkers tegelijkertijd bij werkzaamheden op daken.

Als alternatief kunt u ook de ABS-Lock III-SEITL-SR gebruiken, die al voorzien is van een steunbuis, omdat de verankeringsvoorziening kan ook gebruikt worden als steunelement in overhead geïnstalleerde kabeltrajecten voor valbeveiliging.

De hoekplaat van de ABS-Lock III-SEITL-65 heeft 2 gaten voor bevestiging van de 16 mm steun. Het ankerpunt kan dus op verschillende afstanden van de onderconstructie worden bevestigd.

Zoals bijna alle andere producten van ABS Safety is ook deze valbeveiligingsoplossing volledig vervaardigd van weerbestendig roestvrij staal.

 

ABS-Lock III-SEITL-65-B

Foto van de in beton gemonteerde ABS-Lock III-SEITL-65.

Heb je interesse in dit product?

Dit product kan niet via onze webshop besteld worden. Wil je dit product graag bestellen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Expert in valbeveiliging en werken op hoogte!

Wij zijn gecertificeerde dealer en installateur voor

Safety Solutions BV

Heidestraat 111
3581 Beringen

BTW: BE0541.490.028

Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden - Website door SomeSites Webdesign