ABS-Lock III-BE

Hoofdartikelnummer: L3BE

Dit rvs ankerpunt (Ø 16 mm) voor platte daken van beton wordt met een hamer in het gereinigde boorgat geslagen. Het geïntegreerde speciale anker zorgt voor betrouwbare stabiliteit in iedere richting. Met algemene goedkeuring Bouwtoezicht van de DIBt.

  • Algemene goedkeuring Bouwtoezicht (abZ) Z-14.9-688
  • EN 795:2012, A + CEN/TS 16415:2017
  • Beton ≥ C20/25
  • Gemonteerd binnen enkele minuten
  • Optioneel: rvs inslaghulpstuk

Gat boren, ankerpunt met een hamer inslaan en de valbeveiliging zit vast. Met de ABS-Lock III-BE voor platte daken van beton beperkt u de montage van uw valbeveiliging aanzienlijk. De installatie van het ankerpunt duurt nog geen 2 minuten. De verankeringsvoorziening kan ook worden gebruikt als steunelement in kabeltrajecten.

De steun van de ABS-Lock III-BE heeft een diameter van 16 mm en is vervaardigd van plastisch vervormbaar roestvrij staal. De verankeringsvoorziening biedt echter niet alleen een eenvoudige montage, maar dankzij de algemene goedkeuring Bouwtoezicht (abZ) van het Deutsche Institut für Bautechnik (DIBt) ook meer zekerheid bij ingenieurs van technische adviesbureaus en arbo-coördinators.

Iedere ABS-Lock III-BE wordt standaard geleverd met een borgoog van roestvrij staal dat u gewoon op de draad schroeft. Om de draad bij montage te beschermen tegen beschadiging bij het inslaan met de hamer zijn er speciale inslaghulpstukken leverbaar. Lees hier meer over het ABS-Lock III-BE inslaghulpstuk.

 

ABS-Lock III-BE

Afbeelding van het in de betonnen ondergrond verankerde aanlijnpunt ABS-Lock III-BE.

Heb je interesse in dit product?

Dit product kan niet via onze webshop besteld worden. Wil je dit product graag bestellen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Expert in valbeveiliging en werken op hoogte!

Wij zijn gecertificeerde dealer en installateur voor

Safety Solutions BV

Heidestraat 111
3581 Beringen

BTW: BE0541.490.028

Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden - Website door SomeSites Webdesign