ABS-Lock III-B

Hoofdartikelnummer: L3B

Het rvs ankerpunt voor personen (Ø 16 mm) heeft de DIBt-goedkeuring en wordt met tweecomponentenmortel WIT-UH-300 bevestigd in beton. Het is geschikt voor installatie op platte daken en gevels, maar ook op vloeren, aan wanden en overhead.

  • Algemene goedkeuring Bouwtoezicht (abZ) Z-14.9-688
    (Let bij montage in Duitsland op de abZ-voorschriften)
  • EN 795:2012, A + CEN/TS 16415:2017
  • Beton ≥ C20/25
  • Let op: bij gebruik in kabeltrajecten aan wand/gevel (als hoek- of eindsteun) en een uitstekend gedeelte van ≥ 100mm is een steunbuis nodig

Het roestvrijstalen aanlijnpunt ABS-Lock III-B is een echte allrounder: hij is getest voor belasting in iedere richting en kan daarom probleemloos in de vloer, aan de wand of gevel en overhead gemonteerd worden. Dankzij de algemene goedkeuring Bouwtoezicht (abZ) van het Deutsche Institut für Bautechnik (DIBt) verbindt u het aanlijnpunt of ankerpunt duurzaam met het gebouw. De verankeringsvoorziening wordt met onze samengestelde mortel WIT-UH-300 direct in beton verlijmd. Het meegeleverde rvs borgoog beveiligt zo maximaal 3 personen bij werkzaamheden op hoogte.

De ABS-Lock III-B heeft een diameter van 16 mm en kan worden ingezet bij toepassing van verschillende retentie- en valstopsystemen. Hij kan gebruikt worden als enkelvoudig aanlijnpunt, maar ook als steun aan wand of gevel in kabeltrajecten. Bij een val vervormt de ABS-Lock III-B onder de belasting, zodat de vrijkomende kracht op de constructie lager is. Om ervoor te zorgen dat de steun bij toepassing in kabeltrajectsystemen niet vervormt door de vereiste voorspanning op de kabel, zorgt een optioneel verkrijgbare steunbuis voor de nodige stabiliteit.

 

ABS-Lock III-B

Afbeelding van het in beton gemonteerde aanlijnpunt ABS-Lock III-B.

Heb je interesse in dit product?

Dit product kan niet via onze webshop besteld worden. Wil je dit product graag bestellen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Expert in valbeveiliging en werken op hoogte!

Wij zijn gecertificeerde dealer en installateur voor

Safety Solutions BV

Heidestraat 111
3581 Beringen

BTW: BE0541.490.028

Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden - Website door SomeSites Webdesign