ABS-Lock II-ST

Hoofdartikelnummer: L2ST

Bevestig de in diverse lengtes verkrijgbare rvs installatiehuls voor het afneembare ankerpunt ABS-Lock I door staal. Het ABS-Lock I+II systeem heeft een algemene goedkeuring Bouwtoezicht (voor 2 personen) en wordt na montage afgedekt met de meegeleverde pvc afdekkap. 

  • Algemene goedkeuring Bouwtoezicht (abZ) Z-14.9-688
    (Let bij montage in Duitsland op de abZ-voorschriften)
  • EN 795:2012, A + DIN CEN/TS 16415:2017
  • Voor staal en dragende houten constructies
  • Te gebruiken met ABS-Lock I

De rvs montagehuls ABS-Lock II-ST wordt door staal gestoken en geborgd. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en de tegenhanger van het afneembare ankerpunt ABS-Lock I. Gecombineerd biedt het systeem u een betrouwbare valbeveiliging die snel wordt bevestigd: het borgoog ABS-Lock I wordt gewoon in de huls gestoken en na de werkzaamheden weer verwijderd.

De ABS-Lock II-ST wordt geleverd met een beschermkap voor stucwerkzaamheden en een afdekkap van pvc. Houdt u van een hoogwaardige uitstraling? Dan is de rvs afdekkap ABS-Lock II Steel Cover precies wat u zoekt.

 

ABS-Lock II-ST

Afbeelding van het ABS-Lock II systeem gemonteerd in staal.

Heb je interesse in dit product?

Dit product kan niet via onze webshop besteld worden. Wil je dit product graag bestellen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Expert in valbeveiliging en werken op hoogte!

Wij zijn gecertificeerde dealer en installateur voor

Safety Solutions BV

Heidestraat 111
3581 Beringen

BTW: BE0541.490.028

Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden - Website door SomeSites Webdesign